Nyheter

Swerust och BrilliantCARE har ingått ett samarbetsavtal med syfte att skapa ett bredare utbud för kunderna och därmed bli starkare på marknaden som komplett leverantör av både rostskydd och lackskydd.
Prisjustering har skett på samtliga produkter. Dock är de inte uppdaterade på hemsidan. Åtgärdar detta så snart vi får de nya priserna!
Ny smidig kanal för beställning direkt via www.arbetsskyddsbutiken.se! Här hittar ni ett stort sortiment av kvalitetskläder, skor och skyddsutrustning.
Bekväm och proffsig keps med Swerust-tryck och röd framkant
Can Trust påläggs på väl rengjord, fuktig yta direkt på rosten. Låt torka över natten sedan rostskyddsbehandlas bilen som vanligt. Can Trust ger en skrovlig yta så denna produkt har bättre vidhäftning för slitskydd.
Flagga
Digitaltryck i stickad polyester. Storlek 150x300cm högstående, passar både 10 och 12m flaggstång. Dubbla sömmar, kantband och clips. Pris 399:-
Piké
Herr & dam piké i skön kammad bomull med swerustlogga på vänster bröst. Klassiskt formgiven. Finns i färgerna svart eller röd. Pris 155:- Snygg både privat och på jobbet!
Vi kan erbjuda dig Plastplugg! Välj mellan 8mm eller 10mm svart plugg. Blandsortiment ca:180st i olika storlekar. från 8mm - 40mm svart
Beställ av oss. Storlek 85x200cm Perfekt till kundmottagningen. Väska och ställning ingår. Lämplig även till mässor och events. Tillbehöret till din återförsäljare.
Nu finns vårt nyhetsbrev att läsa här.

Sidor